Personentertainer - Michael Carøe

Gadedrengecharmen er ikke til at tage fejl af i Michael Carøes nye show, der udmærker sig ved både at være afvekslende, overraskende og original.

Til forskel fra nogle af hans tidligere show bærer »Lovers In the Moonlight« præg af at være selvstændigt. Væk er de fordanskede Dean Martin og Frank Sinatra imitationer og ditto fremførelser, ind er kommet en opdateret og langt mere personlig underholdning. I den forbindelse synges der både på engelsk, fransk og portugisisk alt sammen i et musikalsk univers, der bygger på danske slagere fra 1990’erne tilføjet nye og udenlandske tekster.

Første halvdel af forestillingen med Michael Carøe fungerer som et moderne Las Vegas-show med skiftevis sange og kommentarer, mens anden halvdel er en »hit på hit-parade«.

Med på scene har Michael Carøe en besnærende dejlig Søs Fenger og Mark Linn, der i stil med en »lover boy« fra et engelsk drengeband i den grad snor publikum om sin lillefinger.

I den sammenhæng fungerer Michael Carøe som showets gadedreng med lånt overklasse-stil i Armani-klassen. For bodegatonen med de frække antydninger og brede københavner a’er ligger lige under overfladen, selvom Michael Carøe udadtil gerne vil signalere lidt mere stil og klasse. Mark Linn står for det kultiverede, og han strækker drenge-charmen til det yderste tilsat en hamrende flot sangfremførelse. Læg dertil et sæt dådyrøjne, som det kvindelige publikum faldt på stribe for til premieren. Billigt trick.

Hver af showets mænd bruger deres appeal, mens Søs Fenger stilsikkert og suverænt synger og charmer sig gennem det seværdige show. Der vanker en superflot helhedsoplevelse, en vellykket opdatering af et Vegas-show i lilleput format.