Musictouch partybands 

Ambu-festen 2006 åbner med partybands, samt vilde kaniner og en tur ned ad Vestergade. Det sker torsdag 31. august, når Gnags går på scenen til Ambu Open Air.

Gnags er kendt som et af Danmarks bedste partybands, når det gælder om at levere varen i levende live. - Der bliver virkelig knald på, og for mange vil koncerten helt sikkert være et medrivende genhør med Gnags’ mange hits, forudser Jacob Mathiesen fra Ambudagenes musikudvalg.

 Gennem fire årtier har Gnags som et af landets bedste partybands produceret store numre og vil i Hobro helt sikkert spille ”De vilde kaniner”, ”Slentre ned af Vestergade” og ”Swing King”.

Bandet, der stammer fra Skjern, fejrer i år 40 års jubilæum som et af Danmarks mest kendte partybands. Det sker med en turné, der i denne måned blev indledt i hjembyen Skjern og altså også når omkring Hobro i Ambu-dagene.

Men Gnags gør det ikke alene. Ambufesten byder også på et af de helt unge partybands Johnny Deluxe, der siden debutalbummet i 2004 har gjort hurtig karriere med 40.000 solgte plader. Open Air om torsdagen er snigpremieren på Ambufesten, som officielt først åbner med Partybands fredag 1. september.

Efter koncerten fortsætter musikken i festteltet Dansetten, hvor et af de dygtige partybands ”Midt om natten” spiller kopimusik. Billetter til Ambu Open Air sælges i Hobros pengeinstitutter og koster i forsalg 120 kroner. Ved indgangen må man slippe 170 kroner. I fjor spillede et ad de mest kendte partybands Big Fat Snake til Ambu-koncerten og ca. 5000 lyttede og dansede med.

PartyBands giver den bedste i virksomhedernes underholdning, med speciale i tema bånd til din næste funktion. Gør din næste arrangement en bragende succes og ring Partybands.

vores Garanti
Hos PartyBands tror vi på tjenesten. Organisering en funktion er en dyr og tidskrævende opgave, og vi kan hjælpe på mange områder - fra netværk vores kunder med velrenommerede temaer virksomheder til at levere fremragende partybands produktion for vores handlinger

Vi har et udvalg af nogle af de største og bedste partybands i Danmark. Booking en fest band vil give din begivenhed den ultimative wow faktor, med høj energi viser, at underholde og holde publikum på deres fødder hele natten lang. Fra Motown, Diskotek, 80'erne, 90'erne og moderne, er der noget for enhver smag. Bare tage et lyt til nogle af vores partybands nedenfor ...

Levende bryllup musik og partybands bands til at ansætte

Hvad passer til dig? Når det kommer til din store dag, vil du ønsker at bestille den rigtige partybands musik, der passer til dig og dine gæster. Uanset om det er en Strygekvartet under ceremonien, Jazz Band i hele brylluppet morgenmad eller en Partybands til aften modtagelse, at finde den rette balance kan gøre din bryllupsdag endnu mere mindeværdig. Måske du har en speciel sang i tankerne, som du gerne for din første dans eller en sang især, at du ønsker at afslutte natten med? Alle partybands på vores bøger vil lære, at sporet til dig, som regel uden ekstra omkostninger. Bryllup musik er altid en nice touch til virkelig føje til ...