Dragcafeshow - Peter Andersen

Peter Andersen alias DQ har trukket fulde huse til dragshow på Caféen fire gange om måneden gennem de seneste syv år. Mange gæster vender tilbage gang på gang.

Tina Turner og Birthe Kjær er med hver gang, men ellers er der stor udskiftning på, hvilke stjerner der dukker op på Caféen..

Lady Gaga har været forbi i sin kødkjole, Whitney Houston har sniffet kokain på scenen, og Cher har gjort sin entré med en kavalkade af hits.

Peter Andersen har i den grad fundet melodien med et dragshow, hvor han optræder som de kendte kvinder ovenfor og mange flere.

Han fylder for syvende år i træk huset fire gange om måneden med sang, imitationer og selvironiske vittigheder.

– Jeg elsker at spille skuespil, underholde og få folk til at grine. Og selvom jeg har gjort det længe, er det stadig sjovt at lave hver eneste gang, fordi jeg jo også skifter ud i showet. Derfor kunne jeg sagtens blive ved, og jeg vil altid være drag, siger Peter Andersen.

Medindehaver af Caféen fik Peter Andersen på scenen for at kunne tilbyde noget anderledes i Esbjerg.

I begyndelsen solgte han billetterne til billige penge for at fylde stolene, men allerede efter de første måneder var efterspørgslen enorm.

– Vi har kun to shows årligt, når vi ikke får solgt alle billetterne. Mange gæster kommer fra Østjylland og Fyn og mange har været her flere gange. Succesen betyder meget for forretningen, fordi DQ’s shows fylder caféen på ellers lidt døde dage midt på ugen:

– Derfor er det vigtigt, at showet bliver fornyet, og det samarbejder vi om. Det næste skridt er, at vi gerne vil have flere lys- og lydeffekter, så det hele bliver lidt mere cabaret-agtigt.